Viktiga datum 2019

Vårterminen 2019

Vårterminsstart: torsdag den 10 januari (9 januari studiedag - all verksamhet stängd).
Sportlov:

Upprop - skolstart
måndagen den 20 augusti

Studiedagar på skolan

Utöver dessa dagar kommer skolan ha fem studiedagar till under läsåret. Dessa studiedagar ägnas åt kompetensutbildning av personal. Vid minst en av dessa dagar kommer fritidshemmen att vara med. Information om vilka dagar det kommer att bli, kommer med veckobrev eller informationsbrev. När vi har gemensamma utbildnings- eller utvärderingsdagar för all personal på skolan, skickar vi alltid hem information i god tid.

Utbildning för personal på fritidshemmen

Fritidshemmens personal kommer även att delta en eftermiddag/ kväll i Stockholms stads utbildningssatsning på fritidshemmen. I år är utbildningen den 13 september. Denna eftermiddag stänger vi fritidshemmen klockan 15:00. Separat information kommer att skickas hem till de elever som det berör.